Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Νέα Ταινία Από Την 4th Wall Pictures


Στο στάδιο των γυρισμάτων βρίσκεται η νέα μικρού μήκους ταινία της 4th Wall Pictures, "Σκιά Πέρα Από Το Χρόνο", αγγλιστί "Shadow Beyond Time". Πρόκειται για ένα υπερφυσικό thriller, βασισμένο σε 2 διηγήματα του γνωστού συγγραφέα τρόμου, H. P. Lovecraft.

Η "Σκιά Πέρα Από Το Χρόνο" πραγματεύεται τη ζωή του Nathaniel Wingate Peaslee, μιας ιδιοφυΐας, ο οποίος βρίσκει τον εαυτό του σε θέση καθηγητή σε ηλικία μόλις 20 ετών. Στην πρώτη του μέρα στη δουλειά πέφτει σε κώμα, από το οποίο ξυπνά 24 ώρες μετά. Όταν ανακτά τις αισθήσεις του, όμως, δεν είναι ο ίδιος: Στο σώμα του κατοικεί κάτι άλλο. Μετά από 5 χρόνια περιπλανήσεων, ο Nathaniel επανέρχεται στο σώμα του. Τότε ξεκινούν τα όνειρα τα οποία του αποκαλύπτουν πράγματα ανείπωτα, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον κόσμο όπως τον ξέρει...

Η ταινία δε θα έχει διαλόγους, θα ακούμε όμως την αφήγηση του ήρωα σε πρώτο πρόσωπο. Επίσης, θα είναι ασπρόμαυρη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 18 του ιδίου μήνα, όπου και θα ξεκινήσει επίσημα η διαδικασία του post-production. Η ολοκλήρωσή της αναμένεται τον Σεπτέμβρη, όπου και θα αρχίσει η συμμετοχή της σε εγχώρια και παγκόσμια φεστιβάλ.

Μείνετε εδώ για λεπτομέρειες, ενημερώσεις και φωτογραφίες από την παραγωγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου