Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Νέα ταινία από την 4th Wall Pictures



H 4th Wall Pictures είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το τέλος του μοντάζ για τη νέα ταινία της, με τίτλο "Η Αποκάλυψη του Θωμά", η οποία γυρίστηκε από τις 3 ως τις 7 Σεπτεμβρίου του 2010.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στο κοντινό μέλλον, όπου πραγματοποιείται η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, ο οποίος αυτή τη φορά έρχεται με τη μορφή γυναίκας για να ανακοινώσει στον κόσμο την άφιξη της Αποκάλυψης. Η Παρουσία και οι λόγοι της προκαλούν διχασμό σε όλη την υφήλιο, με τους μουσουλμάνους να τη θεωρούν δική τους Προφήτη και να κηρύττουν Ιερό Πόλεμο στους Χριστιανούς, οι οποίοι απαντούν με δική τους κήρυξη πολέμου. Σε μια επίσκεψή της στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, παρουσία στρατιωτικής συνοδείας, γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά της. Μέσα στον πανικό, ένας φαντάρος από τη συνοδεία της βρίσκει την ευκαιρία και την απαγάγει, με τη βοήθεια 6 δικών του ανθρώπων. Την πηγαίνει σε μια εγκαταλειμμένη οικοδομή, όπου θα προσπαθήσει να βρει τη λύση για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή…

Η ταινία μπαίνει στο στάδιο των εφε και του μιξαζ, και αναμένεται να είναι έτοιμη στις αρχές του 2011, όπου θα σταλεί σε φεστιβάλ και θα ανέβει στο Internet. Ως τότε, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα (trailer, φωτογραφίες και ανακοινώσεις σχετικές με την ταινία)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου