Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Λίγα Λόγια για την Ομάδα Μας

Η 4th Wall Pictures δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2008, με αφορμή την εκκίνηση της παραγωγής για την ταινία μεγάλου μήκους "Καθ' Ομοίωσιν".

Τα ιδρυτικά μέλη της είναι οι:

1)Γιάννης Τζουβελέκης (σκηνοθέτης. σεναριογράφος, ηθοποιός, μοντέρ, παραγωγός)

2)Αντώνης Κουτελιάς (sound designer, sound engineer, sound editor, sound mixer, sound fx artist, παραγωγός)

3)Αριστοτέλης Κολυμπάρης (σκιτσογράφος, production artist)

4)Άγγελος Γκλίναβος (σεναριογράφος, παραγωγός, ηθοποιός)

5)Φίλιππος Γκλίναβος (μουσικός, συνθέτης, ηθοποιός)

6)Παναγιώτης Μαστροκωνσταντής (ηθοποιός)

Το όνομα προέκυψε από τον γνωστό όρο του κινηματογράφου "Ο 4ος Τοίχος", ο οποίος αναφέρεται στην οπτική γωνία που έχει το συνεργείο της ταινίας καθώς γυρίζει μία σκηνή, καθώς επίσης και στην οπτική γωνία του θεατή όταν αυτός παρακολουθεί μία ταινία. Όταν ένας ηθοποιός θελήσει να κοιτάξει και να απευθυνθεί στον θεατή, τότε μιλάμε για τον επίσης γνωστό όρο: "Σπάσιμο του 4ου Τοίχου".

Το logo της ομάδας σχεδιάστηκε από τον Αριστοτέλη Κολυμπάρη.

Ως νεοσύστατη ομάδα, η φιλμογραφία μας αποτελείται μόνο από την μεγάλου μήκους ταινία "Καθ' Ομοίωσιν" και από ένα μουσικό βίντεο που έχει ως θέμα μια μάχη με φωτόσπαθα. Σύντομα όμως θα υπάρξουν και άλλες δουλειές, καθώς η ομάδα αποσκοπεί να ανεβάσει τόσο τον αριθμό των παραγωγών της, όσο και την ποιότητά τους, που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει ποτέ να μένει στάσιμη.

Σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αναρτήσεις/ανακοινώσεις σχετικά με τις ταινίες της ομάδας, αλλά και με τις προβολές των ταινιών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου